OVER ONS

Schoonheidsinstituut Cathy is een instituut in Klundert. Cindy Collée (gespecialiseerd schoonheidsspecialiste) is de eigenaresse. Samen met Kaylee Ooijen (gespecialieerd schoonheidsspecialiste/(medische) pedicure) staan zij voor u klaar om één van de gespecialiseerde behandelingen te geven. 

Schoonheidsinstituut Cathy is een leerbedrijf voor de schoonheidsspecialisten/pedicures in opleiding. Wij willen deze leerlingen graag leren hoe het in de praktijk gaat en ze voorbereiden op hoe het in de toekomst gaat. Deze dames zijn gedreven en willen veel leren. Graag vragen wij ook uw begrip, zodat zij mee mogen kijken bij behandelingen.


Bij schoonheidsinstituut Cathy heeft u veel keus in wat betreft de behandelingen. Wij hebben standaard behandelingen, maar daar kan natuurlijk ook wat van afgeweken worden. Zo kunt u, uw eigen behandeling ook samenstellen.


In ons instituut werken wij uitsluitend met 100% natuurlijke producten.


U kunt contact met ons op nemen voor meer informatie of om een afspraak maken via 06-18944765 of mail ons naar info@schoonheidsinstituutcathy.nl


Wij hopen u graag een keer bij ons schoonheidsinstituut te mogen verwelkomen.