Cellulite  15/30/60/90 minuten

Cellulite behandeling 

De onregelmatige en vaak geïrriteerde huid wordt behandeld met natuurlijke etherische oliën waardoor de huid gladder wordt en minder geïrriteerd aanvoeld.

€ 28,50 - € 134,50


Wat is Cellulite?

Cellulite is een echte vrouwenkwaal. Dit komt door de opbouw van het onderhuids bindweefsel en hormoonhuishouding. Alle vrouwen kunnen last hebben van cellulite. Van alle vrouwen heeft 80% hier aanleg voor.

Cellulite is zichtbaar doordat de huid een oneffen oppervlak krijgt. Dit kan pijnlijk aanvoelen.

Wat gebeurt er?

Er vindt opslag plaats van de afvalstoffen, vocht wordt vastgehouden in vetcellen. Hierdoor vergroten de vetcellen. Er is dan onvoldoende uitwisseling van de voedingsstoffen en afvalstoffen en onvoldoende voeding voor het omliggend bindweefsel. Hierdoor neemt de steunfunctie van het bindweefsel af en onstaan er kapsels om de vetcellen. Deze kapsels duwen tegen de gezonde cellen en kunnen daardoor hun werking niet meer optimaal uitoefenen. Ook hier is er dan onvoldoende uitwisseling van voedingsstoffen en afvalstoffen en zo ontstaat er een vicieuze cirkel.

Wat zijn de oorzaken?

 • Erfelijkheid
 • Hormonale invloeden
 • Voeding
 • Leeftijd: vertraging van de stofwisseling
 • Lichamelijk evenwicht: circulatiestoornissen, darmstoornissen etc.
 • Leefgewoonten
 • Psychologische factoren
 • Stress
 • Verkeerde ademhaling en houding


  Waarom is S.P.A. aromatherapie succesvol in tegenstelling tot cosmetische anti-celluliteproducten?

  Etherische oliën dringen door alle huidlagen en komen waar de cellulite zich gevormd heeft, het onderhuidsbindweefsel. Etherische oliën kunnen de vetcellen beïnvloeden en verbeteren de bloedsomloop. De stuwing wordt opgeheven, waardoor er minder vocht vastgehouden wordt.

  De cellulite behandeling wordt in kuurverband geadviseerd. Bij uw eerste behandeling zullen wij samen met u een behandelplan opstellen voor het beste resultaat.

  Bent u enthousiast geworden over deze behandeling, dan kunt u deze boeken via de button hieronder. Ook kunt u een afspraak inplannen voor een heerlijke lichaamsbehandeling en/of een combi behandeling.

  Wilt u graag meer informatie over de cellulite behandeling, dan kunt u contact met ons opnemen via 06 - 189 44 765 of mail ons naar info@schoonheidsinstituutcathy.nl.